18-05-13

18 mei

Hallo hallo,


Eindelijk waren we eens een volle week op school. We hadden geen bezoekers en konden dus weer op ons eigen ritme werken.

Op maandag kwam de mama van Eline ons een dansje aanleren: footaerobics! Dat was eens wat anders. Het was niet gemakkelijk maar ik vertrouw erop dat we een knap optreden zullen geven op het schoolfeest. Dinsdag komt de mama van Eline nog eens langs om verder te oefenen.

Dank je mama Eline voor de inspanning! Knipogen

Jullie stelden jullie gelezen boek op een creatieve manier voor. Het deed me echt plezier om zulke mooie dingen te zien. Zo konden we van ieders talent genieten. De filmpjes kan je zien via de knop 'foto's' op de website van de school. Nogmaals een dikke proficiat voor jullie allemaal.

Op vrijdag kregen we een voormiddag extra sport in de Steenoven. Vania Ivanova, de jeugdcoördinator van volleybalclub Hebo, gaf een uurtje training. Ze was achteraf zeer tevreden over jullie. Ze vond jullie een fijne klasgroep waarmee ze goed kon werken! Dat was fijn om te horen. Misschien hebben jullie er zin in gekregen. 

Geniet nog van jullie lang weekend en tot maandag!

De commentaren zijn gesloten.