25-05-13

25 mei

hallo iedereen,


Deze week valt er niet veel te vertellen. Er gebeurden ook geen onverwachte dingen. We konden dus goed werken!Knipogen 

Veel nieuwe dingen hebben we niet meer te leren (dit schooljaar). We moeten nu goed herhalen wat we al kunnen. Voor cijferen zijn we dan ook goed op weg. Proficiat!

Ook het schrijven van de werkwoorden in de t.t. en de v.t.  begint goed te lukken. 

Vrijdag kwam Simon De Winter, onderzoeker aan de KU Leuven een kleine test afnemen. Die ging vooral over hoe we ons voelen in bepaalde situaties en hoe we daarmee omgaan. Dat duurde maar een kwartiertje. 

De volgende week wordt een extra drukke week met de feestelijkheden in zicht. Zoenen

Maandag komt de schoolfotograaf om een klasfoto te nemen.

Dinsdag komt mama Eline nog eens oefenen voor het dansje.

Woensdag is er voetbaltornooi in Ressegem. Supporters op post!!!

Prettig weekend!!!

18-05-13

18 mei

Hallo hallo,


Eindelijk waren we eens een volle week op school. We hadden geen bezoekers en konden dus weer op ons eigen ritme werken.

Op maandag kwam de mama van Eline ons een dansje aanleren: footaerobics! Dat was eens wat anders. Het was niet gemakkelijk maar ik vertrouw erop dat we een knap optreden zullen geven op het schoolfeest. Dinsdag komt de mama van Eline nog eens langs om verder te oefenen.

Dank je mama Eline voor de inspanning! Knipogen

Jullie stelden jullie gelezen boek op een creatieve manier voor. Het deed me echt plezier om zulke mooie dingen te zien. Zo konden we van ieders talent genieten. De filmpjes kan je zien via de knop 'foto's' op de website van de school. Nogmaals een dikke proficiat voor jullie allemaal.

Op vrijdag kregen we een voormiddag extra sport in de Steenoven. Vania Ivanova, de jeugdcoördinator van volleybalclub Hebo, gaf een uurtje training. Ze was achteraf zeer tevreden over jullie. Ze vond jullie een fijne klasgroep waarmee ze goed kon werken! Dat was fijn om te horen. Misschien hebben jullie er zin in gekregen. 

Geniet nog van jullie lang weekend en tot maandag!

08-05-13

8 mei

 

Hallo iedereen,

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets te melden hadden. Het waren nochtans drukke weken.

We hadden twee stagiaires, de één na de andere, weliswaar, maar ze zorgden voor een ander ritme in de klas.

Ze hebben ons veel geleerd. Bij juf Hanna leerden we een heel leuk boek kennen a.d.h.v. toffe activiteiten. We bewogen ook op muziek. Daarbij mochten we niet praten. De muziek vertelde ons wat we moesten doen. De stukjes mime- theater die we maakten waren wel leuk en grappig. Juf Hanna bracht ook haar konijn mee. Dat was schattig!

Tijdens de speeltijden konden we ons uitleven op het rollend materiaal! Dat was eens wat anders!

En tussen al deze bedrijvigheid door moest er ook nog aan het moederdaggeschenk gewerkt worden. Dat was even hectisch, maar de resultaten waren, al zeg ik het zelf, prachtig! Proficiat aan jullie allemaal, dat hebben jullie fijn gedaan!

Ook proficiat aan de mama's, het wordt vast een stralende dag!

Prettig weekend en tot volgende week!