29-09-13

Laatste week september

 

Hallo hallo,

De laatste week van september is alweer voorbij. We zijn elkaar al goed gewoon. Ik weet zeker dat dit een fantastisch schooljaar zal worden.

Het was een rustige week.

Op woensdag deden een paar leerlingen mee aan de scholenveldloop. Proficiat aan alle deelnemers.

Op vrijdag was het verkiezing van de leerlingenraad. Er werden heel wat goede voorstellen geformuleerd door de kandidaten. Het is nu aan de verkozenen om die voorstellen uit te werken. Proficiat aan onze verkozenen!

Vrijdag krijgen jullie je eerste leefhoudingenrapport. Het is was veranderd. Ik ben benieuwd!

We gaan deze week ook zwemmen en donderdag is er weer computerles.

Dinsdagavond is er de NO- BLAME info-avond rond het pestbeleid op school.

Het wordt zeker interessant. Wie wil komen maar nog niet ingeschreven is, is zeker welkom. Laat dan wel nog iets weten.Lachen

Noteer ook al in je agenda dat er woensdag 9 oktober geen les is voor de leerlingen maar studiedag voor de leerkrachten.

Prettig weekend!

 

De jufKnipogen

20-09-13

Week van de vervoering.

Hallo daar,

Deze week deden heel wat kinderen (ook ouders en grootouders) een inspanning om te voet of per fiets naar school te komen. Een dikke proficiat aan jullie allemaal. We durven hopen dat jullie, zolang het goed weer blijft, dit ook volhouden.

Dinsdag gingen we voor het eerst dit schooljaar terug zwemmen. Dat viel mee met de kleine groep.

Vrijdag was een topdag! We deden allerlei oefeningen met de fiets met meester Luc. Daarna kwam de politie onze fietsen 'keuren'.

Ik zag ook heel wat goede voorstellen bij de kandidaten voor de leerlingenraad. Ik duim voor iedereen! Vrijdag is er verkiezing!

En dan starten we al met de laatste week van september.

Prettig weekendStoer

De juf

15-09-13

15 september

Hallo, Hallo,

Deze week viel alles in zijn normale plooi. We werkten heel flink!!!

Dinsdag hadden we een leuke sportnamiddag in de Steenoven. Heel wat Herzeelse sportclubs zetten hun beste beentje voor om ons te laten kennismaken met hun sport. Bedankt ook aan de ouders die wilden instaan voor het vervoer.

Op Woensdag kwamen heel wat kinderen in hun sportkledij naar school. Proficiat!! We begonnen de dag met ochtendgymnastiek op de speelplaats. We waren al direct goed wakker! Met een bewegingsmoment sloten we de dag af. Ik zag veel enthousiaste kinderen en ouders. Juf Elke nam heel wat foto's. Je kan die vinden op de website van de school.

Donderdag  ging alles zijn gewone gangetje.

Maar op vrijdag werden we getracteerd door Maud! Dankjewel voor de versnaperingLachen

Tot volgende week!!!Knipogen