26-10-13

25 oktober

Hallo iedereen,

 

Voila onze laatste week zit er op. We hebben nog wat toetsen afgewerkt voor het eerste rapport. Iedereen behaalde een mooi resultaat. Dat belooft voor de toekomst.

We leerden ook eindelijk tot 10000. 'Een makkie' hoorde ik heel wat kinderen zeggen.

Op dinsdag brachten we een bezoek aan de bieb. Ik zie heel wat kinderen lezen. Dat doet me plezier! Er volgt later nog een opdracht.

Op donderdag organiseerden de leerlingen van de leerlingenraad samen met juf Elke (5L) een groot Halloweenspel rond de verschillende talenten. We leerden een liedje, deden een parcours bij meester Stijn, maakten spookjes, leerden over de natuur, deden reken- en taalspelletjes, kortom voor elk wat wils. Bedankt aan de organisatoren.

Vrijdag was een 'rustdag'. We mochten in de voormiddag werken in een halloweenbundeltje met allerlei herhalingsoefeningen en in de namiddag konden we spelen. Het was een leuke dag.

Vorige week liet ik weten dat de KWB een tentoonstelling houdt dit weekend maar dat gaat pas volgend weekend door.

Geniet van jullie vakantie en tot volgende week!

De jufKnipogen

20-10-13

19 oktober

 

Hallo hallo,

Ik ben er weer. De voorbije week was af en toe wel wat druk met de toetsen. Jullie hebben het er allemaal flink vanaf gebracht.

Ik had eindelijk ook de tijd om wat foto's te nemen. Nu kunnen jullie echt in onze klas binnenkijken.

Donderdag was het dag van het brood. Meester Stijn zorgde voor verschillende soorten brood. Hij had veel succes. In een wip was zijn winkeltje leeg. In de namiddag maakten we een herfsttafereel. Jullie kunnen volgend weekend onze werkjes en ook die van een aantal andere klassen gaan bewonderen op de tentoonstelling van de KWB.

Vrijdag was het dag van de jeugdbewegingen. Ik zag toch een aantal kinderen in hun uniform.

Dinsdagvoormiddag gaan we naar de bieb. We worden afgehaald en teruggebracht door het bus van de gemeente.

Geniet nog van de laatste zonnestralen en tot maandag8

De juf