30-12-13

28 december

Hallo,

 

De vakantie is alweer eeen eindje opgeschoven. Misschien zijn jullie al wat uitgerust.

Nadat de sint geweest was, moesten we snel beginnen aan onze nieuwjaarsbrieven. Het schrijven ervan kostte heel wat tijd en soms moeite. Het moest mooi geschreven zijn want een nieuwjaarsbrief is niet zomaar een brief.

We maakten de 'kaften' zelf samen met de derde kleuterklas. De foto's hiervan kunnen jullie pas na de feesten vinden. Het moet wel een verrassing blijven.

Tussendoor vierden we ook de verjaardag van Robbe! Hij tracteerde ons met 'bubbels' en hapjes. Bedankt! Het heeft gesmaakt.

Verder wens ik iedereen een fantastisch nieuwjaar!

Vergeet niet dat we sportklassen hebben na de vakantie!!!

 

grt

De juf

 nieuwjaar.doc

 

08-12-13

7 december

Hallo, hier zijn we weer,

 

Deze week stond een beetje in het teken van de sint. Wat zou hij in ons schoentje leggen? waren we wel braaf geweest?

Op dinsdag brachten sint en piet toch al wat koekjes. Dat was een goed teken.

We leerden een versje en een liedje met een dansje om de sint zijn verjaardag te vieren. Dat moest allemaal wat snel gaan want het was wat moeilijk om iets te vinden dat iedereen leuk vond. Uiteindelijk is het ons gelukt. Ik denk dat de sint blij was want hij heeft ons leuke geschenken gebracht.

We kregen nieuwe strijkparels, een gezelschapsspel, een haakset, clicks en een spel om de kommagetallen te oefenen. Bedankt sint en piet.

We  kregen ook de foto's. Wie nog wat wil bestellen moet dit ten laatste maandag doen, willen we alles nog hebben voor de kerstvakantie.

Dinsdag gaan we de laatste keer zwemmen. Denk eraan dat we wat later kunnen terug zijn.

Na de kerstvakantie gaan wij met de klas op sportklassen naar Zottegem. Ik stuur in de loop van de week een mail met concrete afspraken.

groetjes

De juf