29-05-14

29 mei

Hallo iedereen,

 

Het was een korte week!

We hadden geluk, Milan was jarig en trakteerde ons met popcorn en snoepjes. Bedankt!!

We mochten ook naar de circusvoorstelling gaan van de derde kleuterklas. Dat was heel leuk. Proficiat aan de acrobaten, de clowns, de wilde dieren, de ballerina's en de meester. Je kan foto's zien op de blog van 3K.

grt

De juf

17-05-14

16 mei

 

hallo iedereen,

 

Deze week zijn we volop begonnen met de herhalingsoefeningen. We hebben nog heel wat tijd om ons voor te bereiden op de toetsen, maar hoe meer we oefenen hoe beter we worden.

Binnenkort geef ik wel een planning mee.

Het speelgoed van de week waren poppen en knuffels. Het was echt fijn om te zien hoe velen genoten van het poppenspel. Ook volgende week mogen de poppen nog mee naar school.

Omdat we in de taallessen in het thema 'Van producent tot consument' werken, kwam ook een recept schrijven aan bod. We besloten om zelf een recept uit te proberen. We kozen voor cupcakes.

Op donderdag kwam Leen, de mama van Astrid ons leren hoe je cupcakes kan versieren. We werkten in drie groepen. Eén groep bakte, één groep tekende cupcakes en de derde groep werkte met Leen. De resultaten waren 'om op te eten'! Bedankt Leen voor de hulp.

Maandag is het 'Meester op de fiets'. Alle leerlingen hebben een fiets en een fietshelm nodig  . Wie geen helm heeft kan er één gebruiken van de school.

Zondag doen alle leerlingen van het zesde hun vormsel. Ik wens de kinderen en de ouders een onvergetelijke dag.

 

grt

De juf